Очаква се, че Джо Байдън е ангажиран с намаляването на

...
Очаква се, че Джо Байдън е ангажиран с намаляването на
Коментари Харесай

Байдън си пусна ангелите пред Камила, тя разказа на всички колко звучно и дълго

Очаква се, че Джо Байдън е зает с намаляването на излъчванията - само че когато президентът създаде малко личен природен газ на срещата на върха COP26, това беше задоволително звучно, с цел да накара херцогинята на Корнуол да се изчерви, написа DailyMail.

Информиран източник сподели пред The Mail on Sunday, че Камила е била сюрпризирана да чуе, че Байдън пуска ангелите, до момента в който водят учтиви леки диалози на световната среща за изменението на климата в Глазгоу предходната седмица.

„ Беше дълго и мощно и невероятно да се пренебрегва “, сподели източникът. — Камила не спиря да приказва за това.

Президентът се срещна с херцогинята по време на банкет в художествената изложба Kelvingrove, на който участваха принц Чарлз, херцогът и херцогинята на Кеймбридж и Борис Джонсън.

Само часове по-рано 78-годишният – именуван от Доналд Тръмп „ Сънливия Джо “ –, което провокира още въпроси от политическите му противници по отношение на неговата валидност за поста.

Това не е първият път, в който Байдън се сблъсква с изказвания, че е пуснал гълъбите. През май 2020 година републиканците, в това число Доналд Тръмп-младши, разгласиха видео клип на Байдън, съдържащ недоверчив звук, до момента в който предаваха онлайн диалог с губернатора на Пенсилвания Том Улф.

Въпреки това беше открито, че настрана видео, което се популяризира предишния месец – и за малко беше в наклонност в Twitter под #Fartgate – е било подправено.

Тръмп-старши обмисля да взе участие в президентската конкуренция през 2024 година След година в Белия дом рейтингите на утвърждението на Байдън са на дъното, като социологическите изследвания извеждат предшественика му с два процентни пункта напред....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР