Очаква се британският премиер Лиз ТръсМери Елизабет (Лиз) Тръс е

...
Очаква се британският премиер Лиз ТръсМери Елизабет (Лиз) Тръс е
Коментари Харесай

Лондон облекчава миграционните правила заради недостиг на работна ръка

Очаква се английският министър председател Лиз Тръс  Лиз Тръс Мери Елизабет (Лиз) Тръс е английски политик   Лиз Тръс е родена на 26 юли 1975 година в Оксфорд в да облекчи миграционните разпореждания в опит да подтиква икономическия напредък на фона на рецесията.

Няколко английски издания, измежду които " Сънди таймс " и " Обзървър ", оповестяват през днешния ден, че Лиз Тръс  Лиз Тръс Мери Елизабет (Лиз) Тръс е английски политик   Лиз Тръс е родена на 26 юли 1975 година в Оксфорд в има желание да разшири листата с дефицитни специалности, с цел да помогне на бизнесите да запълнят вакантните си места като наемат работна ръка от чужбина с по-малко администрация в процеса.

Сектори като ресторантьорството и хотелиерството бяха ядосани от сегашната визова система, която не е задоволително пригодена за техните потребности за справяне с дефицита на работна ръка, съобщи БНР.

Изданията се базират на информация на Прес асосиейшън, че Даунинг стрийт 10 не е отрекъл, че министър председателят възнамерява либерализиране на пътищата за достъп на задгранични служащи. Очаква се наложения сега таван за банкет на чужденци да бъде вдигнат и 6-месечните визи да бъдат удължени, добавя таблоидът " Сън ".

Вестникът цитира източник от Даунинг стрийт 10, че са нужни ограничения стопанската система да се снабди с служащи с нужните умения, в това число в селското стопанство, с цел да се подтиква растежа. Освен това Лиз Тръс  Лиз Тръс Мери Елизабет (Лиз) Тръс е английски политик   Лиз Тръс е родена на 26 юли 1975 година в Оксфорд в е дала ясно да се разбере, че желае да види завръщането на работа на стопански неактивните хора.

Очаква се държавното управление да излезе с съответни проекти за промени в миграцията по-късно през годината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР