Очаква се „Аватар 2“ да излезе през декември 2021 година.

...
Очаква се „Аватар 2“ да излезе през декември 2021 година.
Коментари Харесай

Аватар ще има още 3 части - slava.bg

Очаква се „ Аватар 2 “ да излезе през декември 2021 година. Но Джеймс Камерън е решил да не стопира дотук. Продължението ще бъде последвано от още две елементи: „ Аватар 3 “ (2023) и „ Аватар 4 “ (2024).

В формалния Туитър акаунт на кино лентата "Аватар " бяха оповестени нови фрагменти от фотосите на продължението на блокбастъра на Джеймс Камерън. Те демонстрират, че актьорите са потопени във вода, а режисьорът управлява процеса от платформа, конфигурирана над басейна.

"Интересен факт: белият пласт, който се намира на повърхността, се състои от топки от пяна. Те не пропущат светлина и по този метод не пречат на подводните фотоси ", се споделя в описанието на фрагментите.

На тях се вижда, че актьорите са облечени в костюми със датчици за хващане на придвижването. Следователно е допустимо те да са част от фантастичните жители на планетата Пандора. Останалите детайлности се пазят в загадка.

По-рано на същата страница беше оповестена фотография на актрисата Сигорни Уивър, чиято героиня, доктор Грейс Аугустин, умря в първата част.

Източник: Dariknews.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР