Очаква ни слънчев и приятен уикенд, изпълнен с нови емоции

...
Очаква ни слънчев и приятен уикенд, изпълнен с нови емоции
Коментари Харесай

ЛЮБОВНИ късметчета за уикенда 31 октомври – 1 ноември

Очаква ни безоблачен и прелестен уикенд, изпълнен с нови страсти и забавни прекарвания. Подготвили сме ви 20 късметчета за уикенда 31 октомври – 1 ноември.
Намислете си число от 1 до 20 и вижте какво късметче ви чака:
1. Ще ви поканят на събитие, на което ще срещнете доста забавен човек – или новият ви най-хубав другар, или новата ви обич. Кой знае!
2. Много сантиментално самопризнание в обич ще ви остави без думи. Никога не сте предполагали, че тъкмо този човек си пада по вас, нищо че смятате, че имате мощна вътрешен глас.
3. В петък или събота вечер ще започнете да си пишете с доста забавен човек, с който диалогът няма да спре с дни... Какво ли ви чака по-късно?
4. Новина за бебе! Това е, което ви чака през този уикенд!
5. Много сантиментална целувка ще ви остави без мирис! Какво ли ще се случи – нова връзка или просто прелестно прекарване с съвсем чужд. Ще видите!
6. Ще имате плевел откъм страсти уикенд – ще има смях, сълзи, само че най-хубавото е, че всичко ще приключи с обич!
7. Най-хубавата разходка и вечеря на чаша вино – чака ви забавна среща, която ще е единствено първата от доста други.
8. Ще ви поканят на кино, с цел да гледате доста сантиментален филм. Дали индивидът, който ви кани, няма нещо друго поради?
 33 късметчета за месец НОЕМВРИ 33 късметчета за месец НОЕМВРИ
Октомври скоро ще завърши, по тази причина е време за нова доза късметчета, които да ни зарадват през новия месец ноември. Намислете си число...
9. Ще получите забавен СМС, който ще ви накара да се замислите дали индивида, от който го получавате, няма усеща към вас. Дали ще предприемете нещо?
10. Малко подаръче ще ви направи доста щастливи! Изглежда някой слуша от какво имате потребност, помни и е купил тъкмо това, за което тайничко си мечтаете.
11. Предложение за брак! Това е вашето късметче за уикенда.
12. Някой доста си пада по вас и това ще проличи по честите позвънявания, всяко от които е без мотив, а просто „ с цел да ви чуе “.
13. Ще получите изненадващо позвъняване по средата на нощта от някой, който в действителност си мисли за вас от самото начало.
 Любовна ПРОМЯНА за тези 3 зодии през ноември Любовна ПРОМЯНА за тези 3 зодии през ноември
Ноември ни е подготвил забавни събития още от първите дни. Има зодии, за които месеца ще е кондензиран откъм всевъзможни събития, най-често...
14. Много хубава покана за кафе и разходка ще се трансфорат в чудесна първа среща.
15. Ще получите огромен подарък, който очаквате от доста време от обичания човек. Каква хубава изненада!
16. Няма по-хубаво от любовта от пръв взор, която не ти дава мира и не те оставя да спиш. Ето това ще ви се случи този уикенд.
17. Много буйна нощ – това е вашето късметче за уикенда. Пригответе се за романтика и дълги часове диалози до сутринта.
18. Стара обич ще се опита още веднъж да влезе в живота ви и този път ще има доста положителни планове. Дали да не се доверите?
 10 неща, които всеки младеж би трябвало да знае за любовта и секса 10 неща, които всеки младеж би трябвало да знае за любовта и секса
Когато растем и се сблъскваме за първи път с любовта и секса, постоянно ни е мъчно да отличим кое е вярното и кое не. Затова множеството...
19. Малка изненада от обичан човек ще ви накара да полетите от благополучие. Ще ви напише доста блага записка и ще я сервира със особено подаръче.
20. Целувка и незабравима първа среща – това ви чака този прелестен уикенд.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР