Очаква ни един изключително интересен туристически сезон. Според проучване на

...
Очаква ни един изключително интересен туристически сезон. Според проучване на
Коментари Харесай

Балтова: Стартираме зимния сезон без зелен сертификат за ски зоните

„ Очаква ни един извънредно забавен туристически сезон. Според изследване на Министерството на туризма 74 % от българите считат, че изискванията за зимен туризъм в страната са отлични. Но предвид на пандемията има редица условия, която са свързани с епидемиологичната конюнктура, които би трябвало да съблюдаваме. Едно от тях е съществуването на зелен документ ”. Това съобщи в студиото на министърът на туризма Стела Балтова.

В хотелите съществуването на този документ не е наложително. „ Но с цел да се употребяват всички услуги в местата за настаняване и заведенията за хранене – би трябвало да се покаже документ за имунизация, за преболедуване или негативен PCR тест ”, акцентира министърът и добави: „ Стартираме зимния сезон без условие за съществуването на зелен документ за ски зоните и ски лифтовете ”.

По думите на министъра няма да има и специфични Коронавирус зони и карантинни хотели. " Всеки болен - отива в болница. Има специфични правила, които са създадени взаимно със здравните управляващи ". 

Повече гледайте във видеото. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР