Обзавеждането на кухнята може да бъде истинско предизвикателство. Съвременните проблеми

...
Обзавеждането на кухнята може да бъде истинско предизвикателство. Съвременните проблеми
Коментари Харесай

5 модерни идеи за обзавеждането на кухнята

Обзавеждането на кухнята може да бъде същинско предизвикателство. Съвременните проблеми изискват модерни решения. Подобно на последния модел телефон или най-горещите фешън трендове, светът на интериора е очевидец на внезапно нарастване на невероятните хрумвания за дизайн на кухненски мебели. Да, те са съвременни и то по всички верни аргументи.

Когато става въпрос обзавеждането на кухнята, износването не е непознато. Постоянната им приложимост и високата им функционалност ги вършат по-посещавани от останалите елементи на дома. От ежедневното потребление на чекмеджетата и шкафовете до работата с разнообразни подправки, знаем по какъв начин тези места могат да се изцапат. Но не се опасявайте!

 5 съвременни хрумвания за обзавеждането на кухнята

 5 съвременни хрумвания за обзавеждането на кухнята

 

Имаме да споделим фантастични вести. Колекцията от супер потребни хрумвания за обзавеждането на кухнята дава обещание зашеметяващо място за готвене.

Нашите високофункционални хрумвания ще отговорят на условията за продължителност и устойчивост. Пригответе се да се вдъхновите, тъй като вашата мечтана кухня е единствено на една интелигентна концепция разстояние!

Модулно кухненско обзавеждане

Дизайнът на модулното кухненско обзавеждане е обвързван с пестенето на пространство и оптималната успеваемост. Тези интелигентно проектирани детайли се събират дружно, с цел да се поберат в пространството ви, като обезпечават доста комфортно готвене. С издърпващи се чекмеджета, сгъваема маса, високи шкафове, вграден котлон и други – вашата кухня ще бъде безпроблемен оператор, който постоянно е в унисон с вашите потребности.

 обзавеждането на кухнята 5 съвременни хрумвания за обзавеждането на кухнята

Избор на подобаваща цветова палитра за кухненско обзавеждане

Оцветете кухнята си в верните цветове и вижте по какъв начин за нея ще се приказва от всички посетители! Еволюцията на цветовете в кухнята е много забавна – от безконечните неутрални до ярките нюанси. Тази година сме ви подготвили лист с най-модерните цветови комбинации в обзавеждането на кухнята, които сигурно ще ви впечатлят:

Нежни пастелни цветове: Прегърнете нежния сексапил на меките пастелни цветове като бебешко розово и ментово зелено, които основават успокояваща и приканваща атмосфера в кухнята ви.

Елегантно черно: Добавете нотка на драматизъм и изисканост с елегантното черно, като извършите самоуверено изказване, което излъчва съвременна грациозност. Така ще придадете напълно различен образ на обзавеждането на кухнята.

Жизнено жълто: Внесете тропическо въодушевление в кухнята си със слънчеви жълти акценти, които вливат сила и жизненост в сърцето на дома ви.

Класическо напълно бяло: Изцяло бялата кухня в никакъв случай не излиза от мода, защото предлага изчистен и изтънчен тип. Обзавеждането на кухнята постоянно е елементарно, когато не се преценявате със характерни цветове.

Нежни земни тонове: Прегърнете хубостта на земните тонове като теракота и топло кафяво, които придават на кухнята ви неповторим сексапил и уют.

Най-новата наклонност в дизайна на кухненското обзавеждане: Колички

Искате да съберете съставките за нова рецепта, да преместите бурканите от един ъгъл в различен или даже да изнесете мини кухнята си на верандата за неделно барбекю? Извикайте на помощ постоянните модели кухненски мебели с колички!

Тези универсални и мобилни кухненски спътници са тук, с цел да създадат кулинарното ви странствуване по-гладко и прелестно. Тяхната настройка с триетажни кошници предлага задоволително място за предпазване на всички нужни движимости, което ги прави съвършени сътрудници за танца на останалите кухненски мебели!

Кухненско обзавеждане от дърво: Елегантност за вашето кулинарно леговище

Прегърнете висшата наклонност, която в никакъв случай не разочарова! Дървените кухненски мебели са напълно сурови, като придават безконечен сексапил на кухненския ви интериор. Обзавеждането на кухнята от дърво му разрешава да се съчетае без изпитание с всеки дизайн, без значение дали е съвременен или обичаен.

С редица типове дървесина и покрития като дъб, клен или орех, съчетани с модулни мебели, можете да създадете кухненско пространство, което излъчва изисканост и дълбочина, внасяйки нотка от елегантността на природата във вашия кулинарен парадайс.

 обзавеждането на кухнята 5 съвременни хрумвания за обзавеждането на кухнята

Дизайн на мебели за дребна кухня: Създаване на пространство

Малка кухня, огромни хрумвания! В днешния свят с лимитирано пространство намирането на пространно място за готвене може да бъде предизвикателство. Когато става въпрос за дребни квадратури, обзавеждането на кухнята е сложна задача и постоянно води до безпорядък и хаос.

Изберете спестяващи пространство мебели, като да вземем за пример изтеглящи се килери, стелажи за монтиране на стена, изтеглящи се поставки за подправки, преносими кухненски острови, високи шкафове и други. Тези интелигентни решения ще отворят кухнята ви и ще основат функционално, проведено и стилно пространство, без да вършат компромис с дизайна

Има толкоз доста разновидности за обзавеждането на кухнята. Освен красиво, това място би трябвало да е и функционално и комфортно за вас. Не е нужно да обясняваме за какво, нали? Ако не можете да се справите сами, доверете се на услугите на добър интериорен дизайнер, който да направи кухнята на фантазиите ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР