Обявявайки края на срещата, индийският премиер Нарендра Моди предаде председателството

...
Обявявайки края на срещата, индийският премиер Нарендра Моди предаде председателството
Коментари Харесай

След срещата на G 20 в Индия – перспективи и разочарования

Обявявайки края на срещата, индийският министър председател Нарендра Моди съобщи председателството на G 20 на Бразилия, което стартира на 1 декември, оповестява Военновъздушни сили. За втора поредна година обаче, събитието не приключи с обща „ фамилна фотография “. Миналогодишната срещата на G 20 в Бали по въпросите на туризма също не приключи със " фамилна фотография ", защото множеството водачи не пожелаха да се снимат с представител на Русия.

Обща фотография на водачите в Делхи въпреки всичко има, само че не от формалния край на срещата, а от визитата на мемориала на Махатма Ганди.

В сходство с преобладаваащите тематики на срещата, разрастващите се страни са акцентът и в речта на бразилския президент Лула, който публично одобри председателството на G 20.

„ Живеем в свят, в който милиони човешки същества гладуват, устойчивото развиване е застрашено, а световните институции отразяват действителности от средата на предишния век “, съобщи Лула и уточни целите на Бразилия при председателството на G 20 - " обективен...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР