Обявяването на серията iPhone 12 най-вероятно ще се случи през

...
Обявяването на серията iPhone 12 най-вероятно ще се случи през
Коментари Харесай

Две важни неща, които липсват при iPhone 12

Обявяването на серията iPhone 12 най-вероятно ще се случи през идните две седмици, а до тогава сигурно ще научим за огромна част от изненадите, които ни готви Apple.
 iPhone 12 Pro Max, Apple и резултатите от бенчмарковете на процесора във флагмана
Разочароващи резултати от iPhone 12 Pro Max

Екранът му също не е като за 2020 година

Трябва да признаем, че за момента чуваме най-вече обезкуражаващи клюки, като да вземем за пример, че чипът A14 Bionic не може да се мери с процесорите на Qualcomm, които зареждат най-мощните флагмани на 2020 година

Вчера научихме пък, че най-вероятно ще би трябвало да се поохарчим в допълнение, тъй като моделите на iPhone 12 ще са без две значими екстри - адаптор за зареждане и EarPods слушалки.
 Снимка 498402

Първоначално слухът пристигна от ConceptsiPhone, откакто в мрежата се появи кадър от кутията на iPhone 12.

В нея нямаше поделение нито за слушалки, нито за адаптор. Малко по-късно се появиха други сведения, че адапторът фактически ще отсъства, а в комплекта ще има единствено кабел с USB-C - Lightning съгласуваност.

Тази седмица сътрудниците от MacRumors се натъкнаха на код в iOS 14.2, който обичайно досега посочва EarPods като аксесоар в комплекта. Тази година обаче слушалките не са упоменати.

Причината за измененията в кутията на iPhone най-вероятно се крие в това, че Apple по всякакъв начин се стреми да резервира цените на моделите си допустими, защото 5G модемите са ново и огромно перо за производството.

Де факто неналичието на слушалки или адаптор не пречи на използването на телефона, само че слага почитателите на марката в неуместна позиция.

18-ватовият адаптор на компанията се продава за 29 $, а по-евтините AirPods 2.0 - за 159 $.
 Снимка 498403

Така, в случай че не желаеме да зареждаме новия си телефон от остарял адаптор или от порт в компютъра, или да използваме високоговорители му за " хендсфрий ", ще би трябвало да дадем още едни 200 $.
 Apple, iPhone 12 mini и ще бъде ли дребният модел единствения с 4G съгласуваност
Ще забележим ли iPhone 12 mini с 4G

За хората, които не желаят 5G

Всичко това за момента са клюки, само че несъмнено не бихме били сюрпризирани от сходен процес - просто по този начин стоят нещата при Apple.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР