Обявяваме старта на Kaufland Card, която нашите клиенти отдавна очакват.

...
Обявяваме старта на Kaufland Card, която нашите клиенти отдавна очакват.
Коментари Харесай

Kaufland представи Kaufland Card


„ Обявяваме старта на Kaufland Card, която нашите клиенти от дълго време чакат. Вярваме, че с нея доста надграждаме към този момент познатите лоялни стратегии за извършване на покупки у нас. Нашата Kaufland Card е отличима със златния си цвят и е знак на разбирането ни, че картата предлага златни благоприятни условия на клиентите ни “. Това сподели комерсиалният шеф на компанията Ялчин Джем при формалното показване на Kaufland Card.

• Картата дава опция до пет потребителя да бъдат свързани в един профил за по-лесно и комфортно фамилно извършване на покупки
• Компанията ще означи старта на услугата с голям брой атрактивни предложения и игра за спечелването на седем автомобила
Kaufland Card ще бъде дейна от 16 май, понеделник, и ще дава на клиентите разнообразни преимущества: седмични предложения, точки за преданост, купони и игри с награди. Програмата за преданост на Kaufland България стартира с извънредно атрактивни оферти, измежду които свежи артикули за трапезата, за дома, за бебето и детето, за домашните любимци, козметика. В допълнение, всички записали своята Kaufland Card, ще могат да вземат участие в специфична игра за спечелването на седем автомобила.

Картата за преданост на Kaufland България е още едно допълнение към 360°-то преживяване, което веригата се стреми да дава на клиентите си. Със своите 61 хипермаркета в 35 града, два логистични центъра и към 5 млн. клиенти на месец, компанията е водач по пазарен дял в комерсиалния бранш у нас. С предлагането на картата Kaufland България слага още по-силен фокус върху потребителското преживяване, като дава на клиентите многообразие от нови благоприятни условия, оказва помощ им да пестят, до момента в който пазарят постоянно, като в същото време се възползват и от разнообразни придобивки.

Предимства и функционалности на Kaufland Card
Основните преимущества, които Kaufland Card предлага на своите консуматори, са преференциални цени, седмични предложения, точки за преданост и купони . Всеки неин собственик ще получава настояща информация за артикули, които са на промоция при потреблението й.
С цел да улесни извършването на покупки за всички членове на фамилията, с Kaufland Card може да бъде основан един водещ профил. През него се ръководят функционалностите на всички добавени профили.

Картодържателите ще имат опция да събират точки при постоянно извършване на покупки, които да употребяват за лични купони измежду разнообразни групи артикули. За задачата е нужно картата да се сканира на касата при всяко извършване на покупки в хипермаркет Kaufland, като потребителите ще получават една точка за всеки 5 лв. от сметката си.

Kaufland Card ще е налична в два разновидността – цифрова карта – в приложението на Kaufland, както и физическа карта от рециклирана пластмаса със моден дизайн. Дигиталната карта дава няколко спомагателни преимущества, измежду които функционалността цифрова касова записка, отразяваща насъбраните отстъпки, употребяваните купони и всички покупки. Клиентите, които предпочетат цифровата версия на Kaufland Card, ще могат след покупка да вземат участие и в игри с разнообразни награди посредством „ Колелото на премиите “. Нейно преимущество е, че може и да бъде добавена към потребителските карти в Гугъл Pay.

 Ялчин Джем
Ялчин Джем

Как се задейства и употребява Kaufland Card
Дигиталната версия на картата се употребява посредством приложението на Kaufland България след инсталиране и сполучлива регистрация. Всеки, който към този момент има основан профил в приложението, може да го актуализира и да записва своята карта.

Физическата карта ще бъде налична след 16 май 2022 година на „ Информация “ във всеки хипермаркет на Kaufland, където ще бъдат разполагаем листовки със залепени карти. Регистрирането на картата става посредством сканиране на QR код на специфичните терминали, разположение в хипермаркетите. Картата става годна незабавно по-късно. Kaufland Card и всички нейни отстъпки могат да се употребяват при сканиране на специфичен за задачата скенер, ситуиран на касите в Kaufland.

Като водач на пазара Kaufland България непрестанно влага в удовлетвореността на своите клиенти посредством създаване и тестване на нови концепции. Качественото обслужване е измежду целите на Kaufland и в основата на потребителските обещания, които веригата извършва, с цел да направи извършването на покупки допустимо най-удобно и прелестно. Създаването на разнообразна и новаторска стратегия за преданост затвърждава позицията на Kaufland България като водеща комерсиална верига у нас. Програмата е и част от устрема на компанията да предлага благоприятни условия и решения за постигането на по-добро и пълноценно потребителско преживяване.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР