Обявиха конкурс за директор на Регионалния исторически музей във Видин,

...
Обявиха конкурс за директор на Регионалния исторически музей във Видин,
Коментари Харесай

Търсят нов директор на Регионалния исторически музей във Видин

Обявиха конкурс за шеф на Регионалния исторически музей във Видин, научи организация BulNews. Срокът на контракта на определения началник е 5 години.
Кандидатите да оглавят институцията би трябвало да имат висше обучение в степен „ Магистър “ в професионално направление история и археология, социология, антропология или науки за културата. Изисква се и най-малко 5 години опит. Мераклиите за поста би трябвало също по този начин да имат организационни умения, умения за работа в екип, адаптивност и комуникативност.
Като преимущество се смятат присъдени научни степени, опит в региона на музейното дело и опазването на културното завещание, както и присъединяване в създаването и реализацията на стратегии и планове. Чуждоезиковата подготовка и компютърната просветеност също носят бонус точки на претендентите.
Конкурсът ще се организира на два стадия. Одобрените по документи ще защитят идея за активността и развиването на РИМ-Видин за интервал от 5 години. В нея би трябвало да бъдат направени разбор и оценка на положението на музея, да бъдат посочени съществени проблеми, както и трендове и благоприятни условия за развиване. С миналите този стадий ще бъде извършено събеседване.
Документи за присъединяване в състезанието се подават в едномесечен период в постройката на община Видин.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР