обяви поредното си участие в сделка с регионална компания като

...
обяви поредното си участие в сделка с регионална компания като
Коментари Харесай

Eleven Ventures инвестира 1 млн. евро в румънската компания за хибридна работа Pluria

разгласи следващото си присъединяване в договорка с районна компания като водещ вложител в рунд на. Стартъпът, който предлага на корпоративни клиенти да избират разнообразни офис пространства за чиновниците си, затваря рунд в размер на 2 млн. $, от които 1 млн. евро идват от Eleven. В компанията влизат още и немският Croton Capital, румънският WIT Angels Club и американският Phoenix Venture Fund.На базата на абонаментен принцип Pluria разрешава на бизнеси и работодатели да ползват изцяло еластичен далечен или хибриден модел на работа за чиновниците си. Чрез мобилното приложение на Pluria, всеки чиновник може да резервира бюра или частни зали за срещи в необятна мрежа от гъвкави работни пространства в няколко страни, до момента в който фирмите имат надзор и бистрота върху разпределената работна мощ.

разгласи следващото си присъединяване в договорка с районна компания като водещ вложител в рунд на. Стартъпът, който предлага на корпоративни клиенти да избират разнообразни офис пространства за чиновниците си, затваря рунд в размер на 2 млн. $, от които 1 млн. евро идват от Eleven. В компанията влизат още и немският Croton Capital, румънският WIT Angels Club и американският Phoenix Venture Fund.

На базата на абонаментен принцип Pluria разрешава на бизнеси и работодатели да ползват изцяло еластичен далечен или хибриден модел на работа за чиновниците си. Чрез мобилното приложение на Pluria, всеки чиновник може да резервира бюра или частни зали за срещи в необятна мрежа от гъвкави работни пространства в няколко страни, до момента в който фирмите имат надзор и бистрота върху разпределената работна мощ.

В мрежата от сътрудници на стартъпа има над 500 пространства в Европа и Латинска Америка, в това число в Колумбия, Бразилия, Мексико, Перу, Аржентина, Испания, Румъния, Португалия и България.

С парите от рунда Pluria възнамерява да разшири потребителската си база и да влага в нови софтуерни разработки. " Очакваме да затвърдим позицията си на водещ B2B състезател в промишлеността за гъвкаво работно пространство, свързвайки компании, снабдители на такива решения и чиновници, " оповестяват от компанията.
Реклама Q&A Валери Петров, водещ сътрудник в договорката от Eleven Като вложител в Югоизточна Европа имате наблюдения върху развиването на районните стартъп екосистеми. Къде екосистемата е най-зряла?Разбира се, следим от близко екосистемите във всяка една от страните в Югоизточна Европа. Имаме вложения в множеството от тях. Навсякъде има забележителен напредък през последните години, като в България, Гърция и Румъния развиването е най-динамично. Стремим се да преглеждаме целия район като една обща екосистема и имаме вяра, че това е по-добрия метод, който обезпечава по-добри благоприятни условия както за бизнесмените и започващите компании, по този начин и за вложителите.Инвестицията, която обявявате в този момент е в румънска компания. България и Румъния имат прилики между тях, само че когато става въпрос за бизнес, пазарът в Румъния е доста по-голям. Има ли повече предпоставки за триумф на стартъпите в Румъния? Не мисля, че има огромни разлики (засега) сред двете страни при стартъпите и VC фондовете. Дори отнесено към размера на стопанските системи и популацията, България към момента има известно преимущество, защото екосистемата тук е малко по-зряла. Свързани публикации Рисковият капитал (все още) е влюбен във финтех промишлеността 17 април 2023, 15:25 Eleven Ventures влага 1.2 млн. евро в четири млади компании 22 март 2023, 14:21 Българската платформа за нощувки на цифрови номади FlatАway набира 500 хиляди евро 7 март 2023, 12:15
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР