обяви официално новия си спонсор. Английският клуб подписа дългосрочен контракт

...
обяви официално новия си спонсор. Английският клуб подписа дългосрочен контракт
Коментари Харесай

Блокчейн гигант стана спонсор на Манчестър Юнайтед

разгласи публично новия си спонсор. Английският клуб подписа дълготраен договор с блокчейн-платформата Tezos, която е основана в Ню Йорк. Емблемата на компанията ще се появи на подготвителните екипи на тима.
Манчестър Юнайтед не разкри елементи по договорката. Според журналиста от BBC Саймън Стоун, " алените дяволи " ще получават към 24 милиона паунда годишно. Предишният спонсор, чието лого красеше подготвителните екипи, беше американската застрахователна компания Aon. В края на предходната година обаче договорът изтече.
" Това е доста вълнуващо партньорство за Манчестър Юнайтед, тъй като ни свързва с една от най-напредналите, надеждни и устойчиви блокчейн компании в технология, която дава обещание да промени метода, по който всеки може да се свързва с другия ", съобщи Виктория Тимпсън, шеф на партньорствата в клуба.
Ръководството на Юмнайтед счита, че комерсиалната прелест на клуба не е отслабнала, макар пандемията от ковид и не най-хубавите резултати на терена. Трансферът на Кристиано Роналдо също спомогна за бизнес развиването на клуба. Самият
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР