обяви групата си за зимната подготовка. В нея не присъства

...
обяви групата си за зимната подготовка. В нея не присъства
Коментари Харесай

Само един отсъстващ в групата на Левски за зимната подготовка

разгласи групата си за зимната подготовка. В нея не участва новото попълнение Ноа Сонко Сундберг, който е извикан в националния тим на Гамбия за Купата на африканските народи. Очаква се Сундберг да се причисли към съотборниците си след края на шампионата.
В групата прави усещане включването на юноши на клуба като Денис Динев, Димитър Андонов, Асен Митков, Антоан Стоянов и Николай Арахангелов. Станимир Стоилов ще реши кой от младежите ще свърши работа в идните мачове от пролетния дял от шампионата.
Всички водачи на " сините " са в групата. Защитникът Христос Шелис, който беше спряган за трансфер, ще стартира подготовка с тима, макар че Стоилов няма да разчита на него в стартовия състав.
Групата на Левски:
Вратари: Николай Михайлов, Пламен Андреев, Йоан Загоров;
Защитници: Патрик-Габриел Галчев, Драган Михайлович, Хосе Кордоба, Гьоко Зайков, Иван Горанов, Вандерсон Цунами, Христос Шелис, Ноа Сонко Сундберг (ангажиран с националния тим на Гамбия за Купата на африканските нации), Денис Динев, Димитър Андонов;
Полузащитници: Радослав Цонев, Борислав Цонев, Андриан Краев, Георги Миланов, Димитър Костадинов, Асен Митков, Антоан Стоянов, Николай Арахангелов;
Нападатели: Мартин Петков, Марин Петков, Здравко Димитров, Билал Бари.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР