Обявеното по-рано днес оттегляне на Арсен Венгер като мениджър на

...
Обявеното по-рано днес оттегляне на Арсен Венгер като мениджър на
Коментари Харесай

За Венгер футболът не свършва с Арсенал

Обявеното по-рано през днешния ден отдръпване на Арсен Венгер като управител на Арсенал няма да бъде финалното деяние в неговата кариера. Според уеб сайтът Goal.com, който се базира на свои източници, и през идващия сезон 68-годишният експерт ще остане част от футболния свят.

Арсенал афишира името на наследника единствено часове по-късно?

Венгер анонсира, че завършва 22-годишния курс отпред на „ топчиите”, в който донесе на клуба 3 шампионски трофеи на Англия и 7 Купи на Футболната асоциация. Въпреки че мнозина разпознават в работата с Арсенал делото на живота за Венгер, самият той е отворен към ново предизвикателство.

Сър Алекс за Венгер: Съперник, сътрудник и другар

Според Goal.com французинът няма да напусне напълно играта, въпреки че е допустимо повече да не управлява клубен отбор. Той би могъл да се окаже отпред на народен тим или пък да получи нова роля като състезателен шеф. „ Действително той би желал да се завърне във футбола допустимо най-скоро”, твърди изданието.

Моят Арсен Венгер!

Освен това самият Венгер няма визия кой ще го замести на мениджърския пост в Арсенал. Специалистът самичък е поискал да не се бърка, до момента в който бордът на шефовете взима решението за наследника. Явно Венгер желае да избегне обстановка като тази със сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед. Великият шотландец се отдръпна от треньорството в края на сезон 2012/2013, само че преди този момент предложи Дейвид Мойс за поста. Сънародникът на Фърги се оправи ужасяващо и бе уволнен след единствено 9 месеца отпред. Така остана усещането, че в случай че не беше намесата на Фъргюсън при полемиките, „ алените дяволи” можеха да се спрат и на различен вид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР