Обявеният за пети пореден път за ски курорт № 1

...
Обявеният за пети пореден път за ски курорт № 1
Коментари Харесай

Банско със запълнена леглова база за предстоящите празници

Обявеният за пети следващ път за ски курорт № 1 от Академията на Световните ски награди – Банско ще посрещне идния Студентски празник със запълнена леглова база. Очакват се близо 10 хиляди души да отбележат празника в планинския град, като цените на кувертите в града варират сред 25 и 50 лв., оповестяват от администрацията на общината.

Записванията за новогодишните празници също вървят към своя край, като Банско още веднъж е измежду най-предпочитаните дестинации в страната. Туристическият отрасъл сочи съвсем 100 % запълняемост на местата вследствие на конкурентните цени и обичайното чудесно качество на обслужване в курорта. Освен за българите, Банско е обичано място за посрещане на новата година от съседите ни от Сърбия, Македония и Румъния, които употребяват почивните дни и за упражняване на зимни спортове.

Първият сняг в Банско към този момент пристигна, а формалното разкриване на зимния сезон ще бъде на 16 декември. Много игри, търсене на злато в лифта и огромната премия – лек автомобил, ще чакат гостите на курорта. Тази година, особено за събитието, ски легендата Кристиян Гедина ще преподава ски уроци в компанията на посланика на Банско Марк Жирардели.

За настроението на присъстващите ще се погрижат Михаела Филева, DJ Party и хубавицата Анелия, а за вкусовите им рецептори – Ути Бъчваров ще гостува със своя Кулинарен спектакъл. Програмата със събития стартира още от сутринта в ски зона Банско, а във вечерните часове купонът ще се придвижи на пл. „ Никола Вапцаров ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР