Обявената от президента Путин частична мобилизация отразява затрудненията на Кремъл

...
Обявената от президента Путин частична мобилизация отразява затрудненията на Кремъл
Коментари Харесай

Блинкен: Частичната мобилизация в Русия отразява затрудненията на Кремъл на бойното поле - Свят

Обявената от президента Путин частична готовност отразява усложненията на Кремъл на бойното поле, непопулярността на войната и нежеланието на руснаците да се бият, се споделя в изказване на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън, оповестено на уеб страницата на Държавния департамент.

" Президентът Путин не работи от позицията на силата. Това по-скоро е следващият симптом за неговия неуспех ", акцентира Блинкън.

" Уверени сме, че народът на Украйна ще продължи да показва увереност и храброст на бойното поле в границите на битката за суверенитета си и независимостта си ", акцентира държавният секретар.

Съединените щати, нашите съдружници и сътрудници в интернационалната общественост осъждат бруталната война на Русия против Украйна и ние продължаваме да поддържаме Украйна и народа ѝ. Заедно оказваме на Украйна поредна и забележителна поддръжка в областта на защитата и ще продължим непоколебимо да поддържаме украинския народ толкоз дълго време, колкото е належащо, се споделя още в изказването.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР