Обявен за общодържавно издирване тираджия бе осъден задочно за побой

...
Обявен за общодържавно издирване тираджия бе осъден задочно за побой
Коментари Харесай

Тираджия преби сватбари пред дискотека във Видин и изчезна безследно, осъдиха го задочно

Обявен за общодържавно търсене камионджия бе наказан задочно за побой над видинчанин пред дискотека, научи организация BulNews. Делото против Д.М. се гледа преди дни в районния съд във Видин, където изчезналият крепко пушек бияч получи условна присъда от две години затвор.
От документите по процеса излиза наяве, че побоят се е разиграл на 10 септември 2016 година пред дискотека „ Инфинити-клуб “, като след мелето биячът, който работел като водач, липсващ безследно.
Нападението станало към 3 часа през нощта, като преди този момент жертвата и приятелите му били на сватбено празненство в хотел „ Бонония “. Към среднощ компанията решила да продължи празненството, като отиде на дискотека, само че никой не очаквал да се стигне до кървави произшествия.
Когато сватбарите решили да се прибират единият от тях С. бил настигнат на входа от Д.М., който ненадейно му скочил с юмруци. От ударите мъжът паднал на земята пред заведението и изгубил схващане. По-късно потърпевшият отишъл в незабавния център във Видин, където станало ясно, че има фрактура на челюстта.
Пред магистратите очевидците на нападението обяснили, че били изумени от дейностите на Д.М., тъй като по никакъв метод не са провокирали нападателните му дейности.
След като биячът не бил открит, съдиите решили да го осъдят задочно, като с изключение на условната присъда, в случай че бъде открит Д.М. ще би трябвало да заплати и разноските по делото в размер на 345 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР