Обява за работа в канадски град се споделя масово, след

...
Обява за работа в канадски град се споделя масово, след
Коментари Харесай

Град в Канада предлага работа за координатор на кози

Обява за работа в канадски град се споделя всеобщо, откакто бдителни консуматори на обществените мрежи са забелязали, че става въпрос за длъжността " координатор на кози ", съобщи Юнайтед прес интеренешънъл.


Идеалният претендент за позицията в Едмънтън, провинция Албърта, би трябвало да показа тапия за градинар, лесовъд или озеленител. За поста ще бъдат обсъждани и специалисти по околна среда. Желателно е кандидадите да имат съществени знания какво е належащо на растенията за положително здраве.

Служителят, назначен на длъжността, ще получава 43 $ на час. Договорът е за период до 11 месеца. Сред отговорностите на координатора е да управлява градската стратегия " Работещи кози ", тествана за първи път предходната година. По програмата работят 170 рогати служителки, натоварени със задача да пасат плевелите в локален парк.

Избраният претендент ще координира и публичните прояви на козите, включващи срещи с жители " Виж и врещи ", и ще се грижи да им обезпечава спомагателни благоприятни условия за работа и развиване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР