Обяснимо е защо когато видиш Моника Валериева, искаш да съблечеш

...
Обяснимо е защо когато видиш Моника Валериева, искаш да съблечеш
Коментари Харесай

Всички искат да смъкнат ризата от гърба на Моника Валериева

Обяснимо е за какво когато видиш Моника Валериева, искаш да съблечеш всичките й облекла. Но за какво пък тъкмо ризата – питат се множеството от вас! Да, това е реалност. Всички желаят да я смъкнат от гърба й, и то най-много - нежният пол. А повода е неповторимият модел на WOMANSHOP, с който театралничи плеймейтката.

Начинът, по който „ Златна роза “ стои на хубавицата, кара не една и две дами да завиждат на стила й. Уверяваме ви, че място за завист няма, защото обичаната риза на Моника е налична в онлайн магазина и даже е на промоция.

Кое я прави толкоз търсена? Разкроената кройка с ръкави вид прилеп и ефирната висококачествена материя, модерният цвят екрю и лъскавите райета, безгрижната инертност към талията и ханша, неангажиращото деколте… Да продължаваме ли още? А, да – предлага се и в класическо черно.

Моделът е желан най-много поради лесното му съчетаване както с формалния, по този начин и с кежуал дрешника.

Любимката на Филип Плейн е избрала да комбинира модерната риза със спортно-елегантни дънки – също част от богатия боеприпас на онлайн платформата. „ Абу Даби “ са със златисти кантове, които съвършено подхождат на горната част от облеклото й. И с цел да приключи съвършената си визия, Валериева е избрала бежовите обувки „ Шарлот “ – топ продукт в уеб страницата.

Миската неколкократно е доказвала, че схваща от мода и неслучайно се е спряла на гуруто в интернет модата WOMANSHOP. Тя освен е модел на новата сбирка, само че и на драго сърце носи облеклата от уеб страницата в всекидневието си, а също и по всемирски събития.

Облечена в риза „ Златна роза “, брюнетката провокира вълна от мнения и интерес от страна на почитателите си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР