Обяснението е просто: повече от 12 години българското общество свикна,

...
Обяснението е просто: повече от 12 години българското общество свикна,
Коментари Харесай

Манфред Вебер от ЕНП получил 10 млн евро от Борисов, за да го брани?

Обяснението е просто: повече от 12 години българското общество привикна, всяко обвързвано с Борисов деяние, да поражда подозрения за корупция. Повод за това са печеленето на публични поръчки от компании, близки до властта, разправата с съперници на някогашния министър председател, кражбата на десетки милиарди посредством корупционни практики и прочие

ЕНП и господин Вебер нито един път не показаха възмущението си от обстоятелството, че ръководството на ГЕРБ и неговият другар „ класираха “ България на пъвото място по корупция в Европейски Съюз. Не ги тормози и това, че отново ръководството на ГЕРБ и Борисов трансфораха страната ни в най-бедната освен в Европейски Съюз, само че и в Европа. Не ги ужаси статистиката, че българите боледуват най-вече и умират най-често. Нито това, че междинната дълготрайност на живот у нас е най-ниска.

Вебер не се впечатли също от това, че България е най-зависима в Европа от съветските енергоизточници. Нито от очевидния слугинаж на Борисов в интерес на Путин и Кремъл.

Нито един път Манфред Вебер не се възмути от тези потресаващи обстоятелства и прегръщаше индивида от Банкя като роден брат.

Сега обаче ръководителят на групата на Европейската национална партия в Европейския парламент е засегнат от задържането за 24 часа на Борисов. И упорства за следствие на задържането на боса на ГЕРБ, който по съвместителство е и необут на мафиотско-олигархичния кръг, захлебващ години наред около властта.

Всеки слух става истина в мига, когато бъде публично опроверган, - е споделил Стив Джобс.

Та какво мисли Манфред Вебер за гадния слух, че е получил 10 млн евро от Борисов? Дали господин Вебер допуска какво мислят българите за този слух? Борисов от дълго време разяснява проблема: Нямам къща в Барселона…

Емил Азар

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР