Обвиняемият за смъртта на приятелката си вследствие нанесена средна телесна

...
Обвиняемият за смъртта на приятелката си вследствие нанесена средна телесна
Коментари Харесай

Апелативният съд остави в ареста обвиняем за смъртта на приятелката си след нанесена телесна повреда

Обвиняемият за гибелта на приятелката си вследствие нанесена междинна телесна щета остава в ареста, откакто Апелативен съд – Варна удостовери определението на Окръжния съд от 10 април. 
Припомняме, че 30-годишният Ивайло И. е бил притеглен към наказателна отговорност след настъпилия летален завършек на приятелката му Марина на 5 април. Двамата потърсили здравна помощ в болница поради подозрение, че са инфектирани с новия ковид. Жената се оплаквала от болки в гърдите. Впоследствие било доказано, че не вирусно заболяване, а телесна щета е довела до съдбовния излаз. Извършената аутопсия потвърдила счупени ребра и последвало увреждане на белия дроб. Преди да почине, потърпевшата споделила пред познати, че в средата на март Ивайло й нанесъл побой. Свидетелски показания разкриват и друга демонстрация на физическа експанзия на приятеля й по отношение на нея няколко дни по-рано – на 9 март.
След гибелта на Марина, Ивайло избягал от болничното заведение, само че по-късно бил открит в дома си и арестуван от полицията. 30-годишният мъж има богато правосъдно минало – неведнъж е осъждан за обири и нарко закононарушения. Поведението му демонстрира висока степен на социална заплаха и податливост да нарушава закона, счита прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР