Обвиняемият за двойното убийство край София Чавдар Бояджиев е разказал

...
Обвиняемият за двойното убийство край София Чавдар Бояджиев е разказал
Коментари Харесай

Двойното убийство край София: Чавдар Бояджиев е разказал и за друго умишлено убийство

Обвиняемият за двойното ликвидиране край София Чавдар Бояджиев е разказал по какъв начин са осъществени дете убийства и дал информация за осъществено от него друго съзнателно ликвидиране през април 2022 година.

Това оповестиха от прокуратурата и полицията по време на взаимен брифинг.

bTV научи, че закононарушението стартира с убийството на 18-годишното момиче. Тя и арестуваният са имали интимни връзки. В нощта на закононарушението са се скарали за пари и се е стигнало до съдбовния изстрел. След това Чавдар Бояджиев се среща с втората жертва, на който е дължал 10 000 лв.. По наша информация той е признал пред другия мъж за първото ликвидиране и е изискал още пари, с цел да избяга. Стига се до спор и до вторият съдбовен изстрел, с който е погубен младият мъж.

Ето и какво описа непосредствен на двамата убити в Лозен и на арестувания

Разпитани са близки на двете жертви, както и на арестувания.

В дома на арестувания е отрита банкова карта на името на убития млад мъж. Открити са обувки с кръв по тях. По ръцете на обвинения е имало капсулни частици, които удостоверяват, че скоро е създаван изстрел.

Налице са рационални учредения да се счита, че Бояджиев е направил двете убийства, показват от прокуратурата, като той е арестуван за 72 часа. Обвинението ще желае мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР