Обвиняемият за данъчни престъпления хотелиер Ветко Арабаджиев е в ареста

...
Обвиняемият за данъчни престъпления хотелиер Ветко Арабаджиев е в ареста
Коментари Харесай

Испания ни върна Ветко Арабаджиев, изправя се пред спецсъда днес

Обвиняемият за данъчни закононарушения хотелиер Ветко Арабаджиев е в ареста на Националното разследване, самолетът от Испания, с който той бе екстрадиран в София, кацна час след среднощ. 
 Испания ни връща Ветко Арабаджиев, милионерът каца тази нощ в София  Испания ни връща Ветко Арабаджиев на следващия ден, делото против брачната половинка му още не е приключило
Очаква се през днешния ден прокуратурата да изиска от Специализирания углавен съд Арабаджиев да бъде оставен за непрекъснато в ареста. 

Ветко Арабаджиев и брачната половинка му Маринела бяха задържани при започване на март в градчето Кабрера де Мар край Барселона. Месеци наред те бяха търсени с европейска заповед за арест. В София беше арестуван и синът им Вълчо. Българският съд запорира тяхното имущество, а заповеди за запор бяха издадени и за 12 банкови сметки на Ветко и Маринела Арабаджиеви в разнообразни трезори, дялове в 7 търговски сдружения и парцели в няколко обитаеми места.  

Екстрадицията на Маринела Арабаджиева към момента не е реалност, защото испанският съд е изискал спомагателна информация за нея. По делото е упрекнат и синът им – Вълчо, който наскоро бе пуснат от ареста под гаранция от половин милион лв..  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР