Обвиняемият Васил Божков обви, че е завел дело срещу държавата

...
Обвиняемият Васил Божков обви, че е завел дело срещу държавата
Коментари Харесай

Обвиняемият Божков заплаши със съд Гешев и длъжностни лица

Обвиняемият Васил Божков обви, че е завел дело против страната и заплаши със съд основния прокурор Иван Гешев и длъжностни лица у нас.

„ Като следствие от противозаконното изземаване и неразбираемата орис на предметите от Колекция „ Васил Божков “ от страна на властимащите e заведено дело против страната пред съответните интернационалните правни институции. Освен това персонално ще бъдат съдени Гешев и всички длъжностни лица (чиновници, държавни чиновници и др.), виновни за имуществените и неимуществените вреди, породени от заграбването и увреждането на предметите от Колекция „ Васил Божков “, написа хазартният необут във Facebook.

Новите закани на олигарх идват ден, откакто той получи още 7 нови обвинявания – подбуждане за четири убийства, опит за обезчестяване, изнудване. Преди това той бе с общо 11 обвинявания, измежду които за управление на проведена незаконна група, за насила, за изнудване, за опит за рушвет, търговия с въздействие и за държане и отчуждаване на културни полезности. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР