Обвиняемият по делото за убийството на 18-годишната от село Галиче

...
Обвиняемият по делото за убийството на 18-годишната от село Галиче
Коментари Харесай

Виновният за убийството на Андреа от Галиче е признал вината си

Обвиняемият по делото за убийството на 18-годишната от село Галиче е признал виновността си в правосъдна зала, оповестява.
Според източници на националната телевизия, той не е отрекъл, че е умъртвил момичето, само че опитал да изясни, че не я е изнасилил. Припомняме, че при първичните си показания по време на следствието, изнасилването беше прието от обвинения.
Според движимости в правото подсъдимият по този метод е опитал да се употребява от правото си на отбрана в правосъдна фаза.
Дали това, което той е споделил през днешния ден пред магистратите е признато от правосъдния състав, ще стане ясно на следващия ден, когато се чака процесът да завърши.
Обвиняемият и юристът му редуцираха днешното съвещание на Врачанския областен съд.
 Започва делото за убийството на Андреа от село Галиче Започва делото за убийството на Андреа от село Галиче
Започна първото съвещание на състав на Врачанския областен съд по наказателното дело за убийството на 18-годишната Андреа Руменова ...
По искане на отбраната на подсъдимия делото се гледа по диференцираната процедура по член 371, т. 1 от Наказателно-процесуалния кодекс.
Именно по нея подсъдимият даде своето единодушие по време на правосъдното разследване да не бъдат разпитвани всички очевидци и движимости лица.
При постановяването на присъдата ще се употребяват техните показания и изводи от досъдебното произвеждане. От всички очевидци отбраната изиска разпита единствено на един очевидец, който бе изслушан през днешния ден.
Съдебното съвещание продължава и на следващия ден, когато ще бъдат изслушани две експертизи и ще бъдат разпитани движимостите лица, които са ги изготвили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР