Обвиняем за противозаконно отнет автомобил, осъждан 15 пъти, е с

...
Обвиняем за противозаконно отнет автомобил, осъждан 15 пъти, е с
Коментари Харесай

Рецидивист с 15 ареста отново обвиняем за кражба на автомобил

Обвиняем за незаконно лишен автомобил, осъждан 15 пъти, е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по искане на Районната прокуратура във Варна.
37-годишният Калоян К. от през днешния ден е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по почетено от Варненския областен съд искане на Районната прокуратура. Мъжът е притеглен към наказателна отговорност за незаконно лишен автомобил от гражданин град Аксаково с желанието да бъде употребен – закононарушение по член 346, алинея 2, т. 1 от Наказателен кодекс.
Деянието е било осъществено в ранните часове на 4 октомври. Колата била открита по-късно с лека щета и оставена без контрол.

Обвиняемият е осъждан 15 пъти. Справка в свидетелството му са съдимост демонстрира, че Калоян е „ експерт “ по незаконно лишаване на коли и обири. И сега по отношение на него има висящо произвеждане за осъществена кражба в изискванията на рисков рецидив.

Определението на Варненския областен съд, с което е наложена най-тежката мярка за процесуална насила на 37-годишния обвинен, предстои на обжалване пред Варненския областен съд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР