Обвиняем, който беше заснет от камера да напада съдия, ще

...
Обвиняем, който беше заснет от камера да напада съдия, ще
Коментари Харесай

Мъжът, който нападна съдия в Лас Вегас, е изправен пред нови обвинения

О бвиняем, който беше сниман от камера да атакува арбитър, ще се изправи още веднъж пред нея в Лас Вегас. 

30-годишният Дебра Делон Редън се хвърли през правосъдната пейка и се приземи върху съдията, след което влезе в битка със правосъдните чиновници в окръжния съд на окръг Кларк на 3 януари. 

След като прескочи скамейката, той сграбчи арбитър Мери Кей Холтус за косата, преди правосъдни служители да го издърпат от нея, оповестява Sky News. 

При нападението съдията получава някои пострадвания, само че на идващия ден се връща на работа.  

Съдебният чиновник Майкъл Ласо също е лекуван, тъй като е имал порезни рани по ръцете, а правосъдният пристав, който също се намесил, е бил с изкълчено рамо и рана на челото. 

“Майкъл Ласо издърпа Редън от арбитър Холтус, по този начин я защищити от по-тежки пострадвания ", съобщи основният арбитър Джери Уиз, представен от Sky News. 

Deobra Redden is back in the courtroom after he launched himself at Clark County District Court Judge Mary Kay Holthus, sending one person to the hospital.

This time, Redden was wearing a spit hood, orange mitts and shackles.
— International Agency for Journalism AIJES (@aijesnews)
Редън беше арестуван по обвиняване в нанасяне на телесна щета и нахлуване с бейзболна бухалка предходната година. 

Той се е опитал да убеди арбитър Холтус, че е загърбил насилственото си минало, и е помолил за състрадание, като в същото време се е описал като " човек, който в никакъв случай не стопира да се пробва да постъпва вярно, без значение какъв брой е мъчно ". 

Но когато станало ясно, че арбитър Холтус ще го осъди на затвор, а приставът се запътил да го закопчае с белезници и да го води в ареста, Редън се втурнал към Мери Кей Холтус. 

Той е бил задържан и трябвало да заплати 54 000 $.  

Мъжът отказал да се върне в съда на идващия ден по нови обвинявания.  

Нови обвинения 

Данните сочат, че против Редън са повдигнати обвинявания, в това число за изнудване, насила със мощ и побой над предпазено лице, визирайки съдията и служителите на реда, които се притекли на помощ. 

WATCH: Las Vegas District Court Judge Mary Kay Holthus was violently attacked by 30-year-old criminal defendant Deobra Delone Redden on Wednesday for sentencing him to jail.

Redden was arrested last year for attacking someone with a baseball bat.

" Records showed that Redden,…
— Chris Menahan
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР