Обвиниха известния комик и актьор Ръсел Бранд в изнасилване и

...
Обвиниха известния комик и актьор Ръсел Бранд в изнасилване и
Коментари Харесай

Секс скандал в Холивуд: Обвиниха Ръсел Бранд в изнасилване

Обвиниха известния комедиант и артист Ръсел Бранд в обезчестяване и полово посягане. Четири дами свидетелстват против британеца за закононарушения, осъществени сред 2006-та и 2013-та.

Ден преди да стане ясно, че ще има обвинявания, Бранд популяризира изказване в интернет, в което отхвърля да е имал контакти, които не са по взаимно единодушие. В посочения интервал ръсел Бранд заемаше добре платени позиции в радио Би Би Си и телевизия Ченъл фор, получаваше и функции в огромни холивудски продукции. Обвиненията идват след следствие на вестник „ Сънди таймс ” и телевизия Ченъл фор.

" Както в детайли съм описвал в книгите си, аз имах безразборни връзки, когато работех в обичайните медии. Но те постоянно бяха изцяло доброволни от двете страни. Аз и тогава не криех метода си на живот. И да видя тази моя неприкритост да се изроди в нещо незаконно, ме кара да се запитвам - дали нямаме още веднъж гонене на някакъв проект. Особено откакто към този момент видяхме координирани медийни офанзиви ", сподели Ръсел Бранд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР