Обвиненията в сексуално посегателство срещу бивша гимназиална учителка бяха свалени,

...
Обвиненията в сексуално посегателство срещу бивша гимназиална учителка бяха свалени,
Коментари Харесай

Учителка бе обвинена в сексуален тормоз над ученик. Сега е омъжена за него

Обвиненията в полово посягане против някогашна гимназиална учителка бяха свалени, откакто се оказа, че тя и пострадалият възпитаник са се оженили. Случаят е от американския щат Мисури.

Срещу Бейли Търнар бе заведено дело по тази причина, че през 2019 година е имала полова връзка с един своите възпитаници, до момента в който преподавала британски език в локална гимназия.

Тя признала пред полицията за въпросната връзка през месец януари същата година, а по случая е заведен дело.

В края на предишния месец обаче се оказва, че тя и момчето, което име не е посочено, към този момент са брачен партньор и брачна половинка. А бракът повлиява съществено на хода на делото, написа Metro.uk.

Новият статус на обвинената значи, че “жертвата” няма да може да бъде притеглен и разпитан по делото. Така за съда ще бъде съвсем невероятно да потвърди нейната виновност по повдигнатото обвиняване.

За момента няма информация по кое време Търнар и ученикът са сключили брак. А документите по делото не разкриват възрастта му. Младато семейство към този момент се е изнесло от щата Мисури.

Търнар не преподава в гимназията след ареста й през февруари 2019 и към този момент няма лиценз за практикуване на специалността в Мисури.

Във въпросния щат половата връзка сред учебен чиновник, доброволец, длъжностно лице и тн. е неразрешена без значение дали ученикът е пълновръстен или малолетен.

Търнар е една 6-те млади преподаватели, която е била упреквана по сходен казаус за последните няколко години.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР