Обвиненията в насилие срещу актьори в Холивуд през последните години

...
Обвиненията в насилие срещу актьори в Холивуд през последните години
Коментари Харесай

И Вин Дизел е обвинен в сексуално насилие

Обвиненията в принуждение против артисти в Холивуд през последните години са толкоз доста, че в действителност ще ни бъде мъчно да ги преброим.
 Diddy и новите обвинявания в обезчестяване и полово посягане против рапъра
Проблемите за Diddy не престават - още обвинявания в обезчестяване за рапъра

Ново дело на хоризонта

Последно Джонатан Мейджърс бе приет за отговорен в принуждение против някогашната си другарка Грейс Джабари. Оказва се обаче, че и Вин Дизел е влезнал в листата със звезди, упрекнати в принуждение.

От Vanity Fair разбираме, че жена на име Аста Йонасон е завела дело против Марк Винсент, както е същинското име на артиста, за полово принуждение.
 Снимка 647118

Тя твърди, че през 2010 година в хотел в Атланта, Джорджия, Вин Дизел я е проснал на леглото в стаята си, сграбчил я е за гърдите и краката и е мастурбирал.

Йонасон е била наета от продуцентската компания на артиста - One Race Films, за негов помощник по време на фотосите на петия филм за " Бързи и гневни ". Йонасон твърди, че часове след случката договорът ѝ е бил преустановен от Саманта Винсент, сестрата на артиста, която е и президент на One Race Films.
 Снимка 647120

" За нея беше ясно, че е уволнена, тъй като към този момент не е потребна - Вин Дизел я беше употребявал, за да задоволи половите си стремежи и тя се съпротивляваше на половите му набези ", се твърди в документите по делото.

" Г-жа Йонасон се усещаше като отпадък, който би трябвало да бъде изхвърлен ", се споделя още в документите. Аста Йонасон твърди, че е работила едвам две седмици за Вин Дизел и е била принудена да подпише съглашение за неразгласяване.
 Джонатан Мейджърс - отговорен за насилието над някогашната си другарка Грейс Джабари
Холивудската звезда, наказана за принуждение

Рязък завой в кариерата на на Джонатан Мейджърс

Част от отговорностите ѝ са били да провежда празненства и кетъринг, когато артистът пожелае. Освен това, Йонасон твърди, че по време на празненства е трябвало да стои покрай Вин Дизел, когато той не е с половинката си. Според изказванията на някогашната му асистентка, Вин Дизел е желал това, с цел да може да я употребява като прикритие, в случай че бъде сниман с друга жена.

Адвокатът на артиста побърза да отхвърли обвиняванията, потвърждавайки, че има доказателства 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР