Обвиненият за убийството на Илиян Илиев в столичния кв. Люлин“

...
Обвиненият за убийството на Илиян Илиев в столичния кв. Люлин“
Коментари Харесай

Съдът пусна под домашен арест Денис Ал Газзи, обвинен за убийството на Илиян в Люлин

Обвиненият за убийството на Илиян Илиев в столичния кв. „ Люлин “ Денис Ал Газзи е пуснат под " домакински арест ", откакто в началото изтърпяваше по-тежката мярка, наложена му от съда, а точно „ задържане под стража “.

32-годишният мъж умря, откакто бе намушкан с нож от обвинения. Вследствие на прободните рани Илиян умря в колата за спешна помощ на път за болница. В злокобната нощ Илиян е чествал раждането на дете на собствен другар, а заря във връзка радостното събитие се оказа причина за гибелта му.

Пред година, пред съда, Денис Ал Газзи съобщи, че е работил при самоотбрана и желае да приключи образованието си. Съдебният състав обаче одобри, че има задоволително доказателства, с цел да се направи извод, че точно Ал Газзи е направил закононарушението, в което е упрекнат и има заплаха да се укрие, поради бягството му от мястото на престъплението.



Освен това той направил това действие в изпитателния период на присъда за друго съзнателно закононарушение, стимулира се съдът.

На 9 януари, когато се навърши 1 година от трагичния случай, другари на Илиян се събраха в столичния квартал " Люлин ", където направиха заря в памет на своя другар и още един път подсетиха, че той не е пропуснат за тях. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР