Обвиненият за убийството на 7-годишната Кристин Мартин Трифонов още не

...
Обвиненият за убийството на 7-годишната Кристин Мартин Трифонов още не
Коментари Харесай

Проблемите на жестокия убиец от Сотиря стават все по-сериозни

Обвиненият за убийството на 7-годишната Кристин Мартин Трифонов още не може да си откри юрист, оповестява Lupa.bg, базирайки се на адвокати. Никой не желал да поеме отбраната на извратения ром, поради жестокостта на закононарушението в Сотиря.

Първоначално назначеният му длъжностен юрист единствено като чул с каква лекост извергът споделя по какъв начин е умъртвил детето, се отказал и бил безапелационен, че няма за какво да брани сходен човек.

Поради обстоятелството, че 21-годишният мъж е още в болница, това затруднявало още повече назначението на юрист, само че и нямало мераклии, макар че се чака процесът да е обществен и това е страхотна реклама за всеки един правист.

Убиецът на дребната Кристин получи удар от най-неочакваното място

Пред отказалия се юрист Мартин направил шокиращи признания, а в този момент прокурорите се опасяват дали "след като оздравее " в болничното заведение, арестуваният за убийството ще е податлив още веднъж да си признае всичко и няма ли да се завърти на 180 градуса..

Окръжната прокуратура в Сливен повдигна три обвинявания на арестувания за тежкото ликвидиране на дете в Сотиря Мартин Трифонов – за блудничество с малолетно лице, за обезчестяване на малолетно лице и за ликвидиране по изключително нечовечен и непосилен метод на малолетно лице.

Това не е първото обвиняване за блудничество, което прокуратурата повдига на Мартин Трифонов. Той е изтърпявал присъда по това обвиняване в пандиза в Бургас. По неофициална информация там той е бил полово измъчван.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР