Обвиненият в убийството на съпругата си Евгения - Орлин Владимиров,

...
Обвиненият в убийството на съпругата си Евгения - Орлин Владимиров,
Коментари Харесай

Обвиненият съпруг за жестокото убийство над Евгения: Спречкахме се, удари ме с чаша

Обвиненият в убийството на брачната половинка си Евгения - Орлин Владимиров, проговори пред съда. Младата жена беше убита през 2021 година, а тялото ѝ беше намерено в куфар.

Преди съвещанието пред Съдебната палата се събраха близки на убитата с искане за пожизнен затвор за причинителя.

Пред съда обвиненият Орлин Владимиров описа, че на 13 октомври сред тях е имало сдърпване, Евгения го блъснала с чаша, а той я е хванал за врата и двамата изгубили равновесие и паднали.

Тогава по думите му Евгения блъснала главата си в долап. След това била безжизнена. Орлин отхвърли да дава отговор на спомагателни въпроси, а отбраната му показа фотоси на въпросния долап и изиска кръвта по него да бъде изследвана.

Съдебната зала мъчно побра всички искащи да слушат съвещанието. Майката на убитата Евгения сподели че настояването за ексхумация на тялото е неморална, а брат ѝ Николай съобщи пред съда, че отбраната на Орлин тормози и травмира цялото семейство с настояванията си.

Адвокатите желаеха делото да бъде отсрочено за 20 октомври поради изчезнали документи.

" Че предишното дело е било извънредно трудно. Искаха ексхумация, което е невероятно. Тук сме, с цел да желаяме доживотна присъда без право на подмяна за убийците ", съобщи Капка Чорбанова, майка на Евгения.

" Трябва да има съкратени правосъдни процедури ", добави Десислава, другарка на Евгения.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР