Обвиненият в убийството на Джордж Флойд полицай - , е

...
Обвиненият в убийството на Джордж Флойд полицай - , е
Коментари Харесай

1 млн. долара гарантират свободата на убиеца на Джордж Флойд

Обвиненият в убийството на Джордж Флойд служител на реда -, е на независимост откакто одобри гаранция от 1 млн. $. Огромната сума е обезпечена от застрахователна компания, оповестява Reuters.
Полицаят би трябвало да се съобрази и с няколко условия. Шовин няма право да работи в правоохранителните органи, както и да влиза в контакт със фамилията на Флойд.
 Убиецът на Джордж Флойд укривал налози в размер на 38 000 $ Убиецът на Джордж Флойд укривал налози в размер на 38 000 $
Бившият служител на реда в Минеаполис, упрекнат в ликвидиране на афроамериканец Джордж Флойд, е упрекнат в голям брой укривания на налози, заяви BBC,...
Бившият служител на реда също така би трябвало да върне всички свои разрешителни за владение на огнестрелно оръжие.
Припопмняме, че Флойд умря при арест, откакто Щовин натискал с коляно врата му в продължение на цели 9 минути на 25 май в Минеаполис. Смъртта на афроамериканеца отприщи вълна от неодобрение против полицейското принуждение и расизма - освен в Съединени американски щати, само че и по целия свят. Покрай митингите на яве излязоха проблеми и дълбокото разделяне сред малцинствата в Америка, които управниците до скоро не признаваха. Малко преди началото на предизборната акция стана ясно и, че ориста на Шовин ще се взема решение след президентските избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР