Обвиненият в блудство със 7-годишно момиче фотограф от Пловдив остава

...
Обвиненият в блудство със 7-годишно момиче фотограф от Пловдив остава
Коментари Харесай

Фотографът от Пловдив, който снима порно с деца, остава в ареста

Обвиненият в блудничество със 7-годишно момиче фотограф от Пловдив остава в ареста, предава Българска национална телевизия. 

42-годишният Димитър Дардов е с обвинявания за владеене и снимане на нецензурен материали, част от които с малолетни девойки. Дардов беше арестуван на 10 октомври. Въпреки, че не е осъждан и има чисто досие, магистратите решиха, че той може да извърши друго закононарушение и не почетоха настояването му за освобождение под гаранция.

Пред съда Дардов съобщи, че порнографските материали са на негови клиенти и че е почтен. Прокуратурата обаче се базира на фотоалбуми, в които се виждало и неговото отражение в огледало по време на фотосите.

" Той не е създател на тези клипове, тези клипове са фамилни клипове на клиенти и откакто прегледа това той ги смъква или заличава, а след това може и да се възстановят, има такава технология да ги възвърне и да си ги качи на хард диска, който предава на клиентите ", сподели Йордан Давчев - юрист.

" Нищо не мога да разясня във връзка на следствието, нямам позволение от наблюдаващия прокурор, без негово позволение не мога да ви дам никакви сведения по следствието ", сподели Светослава Пенчева - прокурор.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР