Обвинението включва небрежно използване на огнестрелно оръжие - или като

...
Обвинението включва небрежно използване на огнестрелно оръжие - или като
Коментари Харесай

Все пак обвиниха Алек Болдуин в непредумишлено убийство

Обвинението включва повърхностно потребление на огнестрелно оръжие - или като опция, непредумишлено ликвидиране, без нужното внимание или нерешителност, заяви ABC News. Адвокатите на Болдуин ще оспорват. Същото бвинението беше оттеглено през април предходната година, само че прокуратурата на Ню Мексико го повдигна още веднъж.

Оръжейничката на филмовата продукция Хана Гутиерес е с две обвинявания - за непредумишлено ликвидиране и за подправяне на доказателства. Асистент-режисьорът Дейвид Холс, който е подал на Болдуин револвера без да го ревизира, предходната година подписа съглашение по „ обвиняване в повърхностно потребление на смъртоносно оръжие “ и се отърва с шест месеца пробация.

Алек Болдуин неведнъж отхвърля да е натиснал спусъка, само че съгласно специалисти, без такова деяние изстрелът би бил неосъществим. В последна сметка това се потвърди, въпреки че след множеството проби револверът „ се е счупил ”.

Въпреки че процедурата е обгърната в загадка, в правосъдната палата ще бъдат двама очевидци от снимачния екип – единият е участвал на съдбовния изстрел, а другият...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР