Обвързани, търсещи обвързване или любителки на преживяванията за една нощ… Всяка

...
Обвързани, търсещи обвързване или любителки на преживяванията за една нощ…
Всяка
Коментари Харесай

Това 4-те тайни на съблазняването, които всички жени трябва да знаят

Обвързани, търсещи обвързване или любителки на прекарванията за една нощ…
Всяка жена би трябвало да умее да съблазнява! Това ще ѝ даде огромна преднина. За да ви помогнем, сме подготвили 4 секрети, с които да съблазнявате без проблем:

Ласки вместо заяждане – Грешка е да казвате на колегата си, че не помните по кое време сте били интимни. Грешно е да питате колегата си дали не е пробвал при 3-4 дами преди да се спре на вас. Вместо това използвайте съблазнителни и предизвикателни реплики, които да го подбуден да ви желае.

Действие вместо очакване – Разбира се, че мъжете обичат да преследват. Но това не важи за любовната игра. Това е времето, в което дамата също би трябвало да се прояви интензивно, а не да чака и да се ослушва за инструкции, или пък да се прави на срамежлива.

Игра на удоволствия, вместо обвързване – Ако сте обвързани, не правете креватните занимания по график. Тази част от връзките не би трябвало да е обвързване. Ако кажете на мъжа, че би трябвало да свърши нещо за вас след интимните ви милувки, изобщо не е съблазнително!

Оценявай и ще бъдеш оценена - Ако умеете да цените мъжа си, той постоянно ще търси непосредственост с вас! Най-вече в леглото. Не се колебай да му кажеш какъв брой хубаво е било последния път, какво ти харесва, по какъв начин се чувстваш. Но не да го превъзнасяш и да звучиш подправено и пресилено, а да похвалиш хубавите му страни, това ще го стимулира да се старае още повече. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР