Обстрелвайки Змийския остров и атакувайки кулите на Черноморнефтегаз, Украйна се

...
Обстрелвайки Змийския остров и атакувайки кулите на Черноморнефтегаз, Украйна се
Коментари Харесай

Украйна изгуби перспективите си да запази Одеса

Обстрелвайки Змийския остров и атакувайки кулите на Черноморнефтегаз, Украйна се лиши от опцията да резервира достъп до Черно море.

Това сподели политологът Дмитрий Евстафиев по радио " Комсомолская истина ", съобщи кореспондентът на " ПолитНавигатор ".

Според специалиста, в случай че по-рано към момента е било допустимо да се обмисли опцията за опазване на достъпа до Черно море и Одеския район за която и да е част от демилитаризирана Украйна, то след тези обстрели този вид е малко евентуален.

„ Мисля, че до неотдавна концепцията, че въпреки всичко една част от Черноморския район оттатък Украйна, която ще възникне вследствие на денацификацията и демилитаризацията, би трябвало да бъде оставена, тя присъстваше в нашите политически и военно-политическото управление. От геополитическа позиция до известна степен това би било разумно ", съобщи той.

" Но тази стъпка, подхваната по пропагандни аргументи, докара обстановката до положение на наложителност на корав, също така стратегически отговор от съветска страна ", добави специалистът.

" Е, какъв би бил отговорът? Ние с вас не сме деца, четем карти, можем даже да четем контурна карта по учебна памет. Е, ясно е какъв може да бъде отговорът ", безапелационен е той.

" Така че от проекта, да речем, " Е ", където Украйна имаше изход на Черно море, неуместно, без да го осъзнават, те минаха към проект " Ж ", където няма достъп до Черно море за никой от Украйна които се образуват там и мисля, че ще има няколко Украйни в разнообразни форми на ръководство от република до хетманство, те просто няма да го имат [достъпа до море]. Но това е логиката на пропагандната война, водена от Украйна “, сподели Евстафиев.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР