Обстановката в Черно море не е сложна, но не е

...
Обстановката в Черно море не е сложна, но не е
Коментари Харесай

Връчиха дипломите за присвояване на първо офицерско звание на курсантите от Военноморското училище

Обстановката в Черно море не е комплицирана, само че не е естествена. Това сподели във Варна началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов по време на церемонията за заграбване на първо офицерско звание на младите морски офицери.



Въпреки че до 19 август е оповестена зона, рискова за мореплаване, заради евентуалното осъществяване на военно-морски учения, българските жители би трябвало да са спокойни, без значение от деликатната обстановка в акваторията на Черно море, обвързвана с военните дейности в Украйна, уточни още адмирал Ефтимов и добави:

" Сега приказваме за изменена обстановка в Черно море, провокирана от някои дейности на Руската федерация. Този път не сме сами. Напълно сме наясно с информациите, следим, проучваме, реагираме на политическо, държавно, военно равнище. Така, че мога да уверя жителите, че всичко това, което се организира е под надзор и не би трябвало да се отразява, нито на икономическа активност, нито на туризма, нито на възприятието на убеденост и успокоение на българските жители. "



фотоси: Българска телеграфна агенция
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР