Общото мнение на двамата военни лидери е, че руският президент

...
Общото мнение на двамата военни лидери е, че руският президент
Коментари Харесай

Генерал Марк Мили: Ударите по гражданската инфраструктура няма да пречупят гръбнака на украинците

Общото мнение на двамата военни водачи е, че съветският президент Владимир Путин продължава да прави пагубни неточности във войната против Украйна.

 

" Руската война против Украйна продължава към този момент 10 месеца и Путин се провали на всички места “, заяви Мили.

 

Той уточни, че украинците са отразили първичната офанзива против Киев, а по-късно са се показали по добре от упованията в борбите в източната част на страната. Украинските сили осъществиха контраофанзива в Харков, която изтласка руснаците от втория по величина град в страната и по-късно отхвърлиха руснаците от стратегическия град Херсон, напомни Мили.

 

Но Русия към момента окупира елементи от украинска територия, " и към момента предстоят доста борби ", съобщи ръководителят на Обединения комитет на началниците на щабове на Съединени американски щати. " Но тъкмо в този миг обстановката на място … е [че] линиите се стабилизират и с настъпването на зимата нещата ще се забавят малко вследствие на смразяващия мраз.

 

Тогава ще има евентуална опция за офанзивни дейности от двете страни в разгара на зимата заради времето и терена. Така че ще забележим какво ще се случи във връзка с това “.

 

Според него сега Русия също нападна цивилното население на Украйна, изстрелвайки талази от ракети  по енергийната инфраструктура на Украйна. " Това е нахлуване против цивилното население на Украйна “, категоричен е ръководителят. " Украинската войска... не зависи от тази енергийна инфраструктура за провеждането на военните интервенции. “

 

Ракетните офанзиви са офанзиви против цивилни. " Това е просто недопустимо “, означи още той. " Това, което се пробват да създадат, е да пречупят гръбнака, да пречупят волята на украинския народ.

 

Това, което ще видите, е, че не пречупват гръбнака, а покачват равнището на резистентност и опозиция от страна на украинския народ “.

 

Мили и Радакин всъщност обявиха, че техните страни ще поддържат Украйна толкоз дълго, колкото е належащо.

 

Двамата бяха запитани дали съветската инвазия в Украйна ще насърчи Китай вероятно да нападна Тайван. Радакин оспорва самата причина на въпроса, че съветската инвазия предизвиква войната. " Катастрофалният темперамент на нахлуването на Русия в Украйна и следствията, които произтекоха … не основават случай, който наподобява доста прелъстителен за други водачи “, сподели той.

 

По думите му, Русия е дипломатически изолирана и стопански осакатена. Нейната тактичност и тактика се е посочила като неправилна или некомпетентна. Войната против Украйна би трябвало да работи като възпиращ фактор за други народи, които мислят в тази посока, предизвестява Радакин.

 

Мили съобщи, че никой не би трябвало да подценява силата, мощта и опита на армията на Съединените щати.

 

" Това е армията номер едно в света и е най-способната в комбинираната маневрена война “, убеден е генералът. " Ние сме една от дребното армии, останали в света, които могат да съберат всичко дружно във времето и пространството и във всички области на космоса, кибер, земя, море, въздух и под вода.

 

Ние сме доста опитни и надарени да вършим всичко това. И нито един съперник не би трябвало да подценява нашите качества “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР