Общоизвестна истина е, че зодиите изразяват любовта по различен начин.

...
Общоизвестна истина е, че зодиите изразяват любовта по различен начин.
Коментари Харесай

Как различните зодии изразяват любовта в една връзка

Общоизвестна истина е, че зодиите показват любовта по друг метод. Докато някои имат вяра в думите на одобрение и качествено време, други се любуват на грандиозни жестове на любов и глезене на тези, които обичат. Ако се чудите към кой завършек на спектъра клоните, ето вижте какво споделя вашият зодиакален знак за това по какъв начин обичате да показвате обвързаност в обвързана връзка:

 infomax-logo-50-15-HW

Как другите зодии показват любовта в една връзка

Овен

 любовта Как другите зодии показват любовта в една връзка

Не сте склонни към очевидни жестове на любовта вие вместо това вярвате в това, че говорите каквото мислите. Липсата ви на филтър значи, че нямате терзания да споделяте най-съкровените си усеща, даже в случай че това значи да сте този, който прави първата крачка.

Телец

 Зодия Телец-хороскоп за 2024

Упорит и предан, Телецът в никакъв случай не се колебае с кого желае да бъде. Те обичат да глезят колегата си и не постоянно в веществен смисъл – това също може да значи да отделят на някого своето неразделено време и внимание за качествено време дружно с любовта си.

Близнаци

 Близнаци-хороскоп за м. октомври 2023

Социалната пеперуда на зодиакалната сфера, Близнаците може да имат компликации да намерят този, който желаят, само че щом вземат решение, няма връщане обратно. Ако излизате с подобен, очаквайте изненади в средата на следобяд на работа и спонтанни проекти за вечерна среща, с цел да запазите монотонността настрани. Любовта е в кръвта ви.

Рак

 любовта Как другите зодии показват любовта в една връзка

Дълбоко сензитивен и подсъзнателен в идентична степен, любовта за Рака значи познаване на колегата им на по-фундаментално равнище с дълбоки, смислени диалози. Не се изненадвайте, в случай че първата вечеря за среща с родителите приключи с изравянето на всичките ви детски албуми.

Лъв

 Лъв-хороскоп за месец ноември 2023

Като родени водачи, грандиозните жестове служат като втора природа на Лъва. Когато са влюбени, обичат да го демонстрират на света. Въпреки че обичат да дават и получават дарове, те също се усещат най-нужни, когато могат да оказват помощ на някого, тъй че не се опасявайте да разчитате на тях и да им дадете късмет да бъдат потребни и ще са правилни до гроб в любовта.

Дева

 любовта Как другите зодии показват любовта в една връзка

Като вродени перфекционисти с нюх към детайла, няма нищо, което да подминава вниманието на Девата, в това число това, което вършиме и не харесвате. Извършването на дребни актове на услуга е техният желан език на любовта, като образуване на входящата ви поща или събуване на обувките, когато легнете в леглото след дълга нощ. Тяхната вътрешна самостоятелност обаче значи, че ще ви отнеме цяла безкрайност, с цел да върнете услугата.

Везни

 Везни-хороскоп за ноември 2023

Ако излизате с Везни, очаквайте любовта. Любезни, спокойни и уравновесени, те доближават цялостния си капацитет, когато са в отдадена връзка, тъй че не се изненадвайте, в случай че ги откриете, че вършат всичко допустимо да ви изненадат с вечеря на свещи за вашата годишнина.

Скорпион

 Скорпион-хороскоп за октомври 2023

Когато един Скорпион се влюби, пламъкът гори блестящо. Но те не са най-хубавите във вербализирането на възприятията си, тъй че вместо това може да ги откриете, че разчитат на други способи да показват любовта си посредством физическа фамилиарност и любов.

Стрелец

 стрелец-хороскоп

Трудно е да се дефинира Стрелец със свободен дух, само че щом сте с него, ще откриете, че всеки ден е премеждие. Спонтанността е техният език на любовта и макар че не са най-хубавите в шерването на възприятията си, едно пътешестване до Бали в последната минута е методът, по който може да ги откриете, че демонстрират своята обвързаност.

Козирог

 любовта Как другите зодии показват любовта в една връзка

Отговорен и аргументиран, този знак не позволява хората елементарно, само че когато го създадат, избират да оставят дейностите им да приказват. Празните жестове и думите на хвалебствие нямат огромна стойност за Козирога; вместо това ще ги откриете да поставят съгласувани старания, с цел да проектират бъдещето ви дружно. Те дават всичко за любовта на живота си.

Водолей

 Водолей-хороскоп

Бунтарската природа на Водолеите като бунтовник без причина ги прави сложни за предсказуемост и изключителното им възприятие за самостоятелност значи, че са внимателни да не попаднат в капан на връзка. Въпреки това, в случай че им отделите време и пространство, ще ги откриете, че вършат дребни стъпки към вас всеки ден. Не след дълго те ще се погрижат за всяка ваша потребност, без да се постанова да изразявате любовта си с думи.

Риби

 Риби-хороскоп

Като обезсърчителен романтик, не е изненада, че Рибите са склонни да слагат другите над себе си в една връзка – което значи, че евентуално са им разбивали сърцето в предишното. Подходът „ един път изгорял – два пъти свенлив “ към любовта може да значи, че няма да получавате ярки прояви на любов в обществените медии. Вместо това любовта им пламва постепенно, устойчиво и блестящо, откакто намерят „ единствения “.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР