Общо задържаните са 13-ма по 9 образувани бързи полицейски производства

...
Общо задържаните са 13-ма по 9 образувани бързи полицейски производства
Коментари Харесай

Мащабна операция за противодействие на конвенционалната престъпност и престъпления, свързани с политическите права на гражданите на територията на Бургаска област

Общо арестуваните са 13-ма по 9 формирани бързи полицейски производства и 7 преписки.

Образувани са и две досъдебни производства. Първото – след сигнал, получен на 21 септември, към 17.40 за осъществено похищение на млад мъж в двора на жилищна кооперация. Според информацията, петима мъже го нападнали и били, привели го в безпомощно положение и го качили принудително в лека кола с плевенска регистрация. В рамките на следствието криминалистите открили евентуалната причина за отвличането – неуредени финансови връзки, както и че мъжът е откаран в с. Ъглен, община Луковит. В съгласуваност сред ОДМВР-Бургас, Ловеч и Плевен автомобилът е открит в региона на Луковит, открита е и къщата, където е държан мъжът, арестувани са и петимата причинители. Наложена им е 72-часово мярка, повдигнати са им обвинявания за похищение, осъществено на територията на централната градска част на Бургас поради неуредени финансови взаимоотношения.

Второто досъдебно произвеждане е образувано  против двама 23-годишни близнаци, откакто били арестувани в Приморско с огромна сума пари и наркотични субстанции /марихуана/. Служителите на реда ревизират и за съпричастността им към допустимо пазаруване на гласове.

Образуваните бързи полицейски производства са за владеене на наркотични субстанции и за шофиране след приложимост на алкохол или опиати. Регистрирани са два отхвърли за тестване за наркотични субстанции.

Преписките, формирани досега, най-общо са за владение на акцизни артикули без бандерол.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР