Общо за България няма да има основна промяна - основните

...
Общо за България няма да има основна промяна - основните
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони посочи коя ще е най голямата изненада на местните избори

Общо за България няма да има съществена смяна - главните градове ще бъдат извоювани от ГЕРБ. Във Варна ще се резервира Портних, който няма съперник, същата е обстановката и в Стара Загора, да не приказваме за Бургас, споделя гадателката на Берлускони Теодора Стефанова, представена от " Марица ".

``
реклама

Няма да има разклащане ​- да вземем за пример Българска социалистическа партия да вземат няколко области, Движение за права и свободи -също.

Българска социалистическа партия евентуално ще съумеят да вземат един регионален град, и то ще стане отново със кавги.

Не Българска социалистическа партия, а Движение за права и свободи ще бъдат изненадата на тези избори. Ще вземат повече от Българска социалистическа партия.

Движение за права и свободи ще вземат селищата в територията, където имат въздействие ​- Кърджали, Разград. Вътрешна македонска революционна организация също ще има изненада - ще завоюват кметски места в 2-3 по-големи града.

Веселин Марешки напредва, само че занапред има да се потвърждава. Няма по какъв начин да завоюва град на тези избори.

Не подценявайте артиста и шоумен Милко Калайджиев - много хора ще гласоподават за него, споделя гадателката на Берлускони. Дори да не стане кмет, явяването ще е инспекция за него, за влизане в политическото пространство. 

Още една сензация - Панайот Рейзи ще се върне на бял кон в Созопол. Плюха го, само че това няма да му попречи. В Италия колкото повече плюят някого, по-известен става. Както Матео Салвини в този момент им е отговорен за всичко. А той ще се появи на бял кон.

Не бива да бъде подценяван и Слави Трифонов. Нищо чудно в идващите 2-3 години той да оглави гражданско придвижване, сходно на " Пет звезди " в Италия, което също се води от шоумен. В това няма нищо чудно, защото страните ни си наподобяват по орис, по карма, освен знамената ни са с идентични цветове. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: