Общо шестима души остават в тежко състояние след автобусната катастрофа

...
Общо шестима души остават в тежко състояние след автобусната катастрофа
Коментари Харесай

Шест души остават в тежко състояние след катастрофата край Своге

Общо шестима души остават в тежко положение след автобусната злополука край Своге, при която починаха 16 души. Това стана ясно от изявление на здравният министър Кирил Ананиев след изключителна среща в Министерски съвет.

„ Здравното министерство сътвори цялостна организация, с цел да се подкрепят пациентите”, посочи Ананиев.

Той благодари на медицинските екипи от четирите незабавни центъра, които са взели участие в избавителните интервенции – Софийския, Врачанския, Монтанския и този в Своге. Благодари и на лекарите в трите академични лечебни заведения и болничното заведение в Своге, които са помогнали на потърпевшите.
Има дете измежду починалите в злополуката край Своге Детето и множеството от 16-те жертвите са от с. Световрачене
При злополуката починаха 16 души, а 21 бяха ранени, като те се намират в разнообразни болнични заведения.

В „ Пирогов” са настанени шест дами, четири от които са в тежко положение. От тях две са в извънредно тежко положение на изкуствено дишане.

В болница „ Св. Анна” са настанени шести души – пет дами и един мъж. Там една жена е в тежко положение – тя е интубирана и след интервенция.

Във Военномедицинска болница са настанени двама души, които са постоянни, само че от тях 30-годишен мъж е в по-тежко положение с черепно-мозъчна контузия.

В болница „ Царица Йоанна” е настанен един човек с охлузвания и рани, който е без заплаха за живота.

По-рано денем стана ясно, че 15 от 16-те починали при тежкия случай са поданици на Световрачене, измежду които и едно 13-годишно момче.
Водач, транспортьор, път – трите версии, които ще проверява прокуратурата Те бяха обрисувани на изключителна конференция в Министерския съвет след тежката злополука с рейс край Своге
От рано сутринта родственици на пътувалите от Световрачене търсеха информация за околните си в кметството. Екскурзията е проведена от пенсионерския клуб в града.

Автобусната злополука край Своге Водач, транспортьор, път – трите версии, които ще проверява прокуратурата Катастрофиралият рейс – без механически обзор, движел се е с превишена скорост Цацаров назначи експертизи на асфалта и мантинелите след случая край Своге Съдружникът на авариралия Григор Григоров: Той е експерт В манастира " Седемте престола “ ще отслужат панихида за починалите край Своге Екскурзия приключи с покруса край Своге в съботния следобяд 15 са тежко ранените при злополуката край Своге, признати са в лечебни заведения в София Има дете измежду починалите в злополуката край Своге Минута безмълвие за жертвите край Своге преди футболните мачове Любка Маринова: Мантинелата трябваше да издържи рейса, аварирал край Своге Кметът на Божурище: Шофьорът на авариралия рейс е умел и спокоен С заплаха за живота за четирима от настанените в „ Пирогов ” след злополуката край Своге Настимир Ананиев: Пътниците в авариралия рейс евентуално са били без колани Изясняват се аргументите за тежката злополука край Своге с 16 починали Зам.-министър на превоза: Автобусът не е минал още един механически обзор Понеделник - ден на народен печал поради злополуката край Своге 16 починали, а други 27 са ранени при автобусната злополука край Своге (СНИМКИ и ВИДЕО)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР