Общо 66 организации представят рекордния брой от 83 проекта в

...
Общо 66 организации представят рекордния брой от 83 проекта в
Коментари Харесай

66 организации с общо 83 проекта ще се състезават в PR Приз 2018


Общо 66 организации показват рекордния брой от 83 плана в тазгодишното издание на състезанието PR Приз, проведен от Българското сдружение за връзки с обществеността (БДВО). От тях информационните организации са 16, а показаните компании, неправителствени организации и институции – 50. В реализацията на плановете са взели участие 254 информационни специалисти.

За първи път в историята на състезанието в журито ще се включат 7 реномирани задгранични информационни експерти, а всяка категория ще бъде оценена от друго жури, формирано от петима българи и двама чужденци.

Най-много планове ще се състезават в категория „ Кампания за стабилно развитие/ корпоративна обществена отговорност “, в която ще журират Майкъл Леандър, интернационален маркетинг преподавател, създател и CEO на института Markedu и Шейн Сноу, съосновател на компанията за сторителинг и основаване на наличие Contently, публицист и публицист.

Корпоративният бранш ще бъде показан от Сабина Стърб, районен информационен шеф на Samsung, Ейдън Пауър, шеф " Потребител, бранд и маркетинг " на KBC Груп Ирландия, и Паулина Ямса, световен старши онлайн маркетинг управител на Siemens.

Към оценителите в избрани категории на 18-ото издание на PR Приз ще се причислят и Кристин Де Леон, началник „ Съдържание “ на Connected Pictures и Александър Сладек, старши съветник в The Skills Group, ръководещ сътрудник в All Channels Communication Austria.

Заедно с българските членове на журито, общо 19 индивида ще се включат в оценяването на плановете, което ще протече в два стадия – писмена оценка на показаните материали и обществена отбрана в интервала 11-13 май. Церемонията по награждаване ще се организира на 22 май от 19:00 ч. в SopharmaBusinessTowers.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР