Общо 62 места за настаняване се присъединиха към националната кампания

...
Общо 62 места за настаняване се присъединиха към националната кампания
Коментари Харесай

Над 60 хотела у нас предлагат безплатна трета нощувка

Общо 62 места за настаняване се причислиха към националната акция " Неочаквана почивка ", която стартира от началото на месеца.

Третото издание на самодейността цели да подтиква вътрешния туризъм. Предвижда се при две платени нощувки през април и май туристите да получават трета безвъзмездна в местата за настаняване, които са се включили към самодейността. За посетителите това е тласък да обиколят повече забележителности, а за хотелиерите - да посрещнат повече посетители, показват от Министерството на туризма, допълвайки, че по този метод могат да се удължат дейните сезони.

С " Неочаквана почивка " се слага акцент върху пътуванията в страната през 2019 година Ведомството приканва представителите на туристическия отрасъл да се включат в акцията, която насочва вниманието на българите да търсят спомагателни разновидности за пътешествия в личната си страна.

Те могат да избират от лист с партньорски места за настаняване, който е наличен на уеб страницата на плана www.neochakvanavakancia.bg. Списъкът е отворен и има опция да се попълня до края на оповестения интервал. Представителите на бизнеса, които желаят да вземат участие, би трябвало авансово да създадат безвъзмездна регистрация на уеб страницата и да основат профил на хотела или къщата за посетители.

Партньорски поръчки към този момент са подадени от райони, в които се намират най-големите ни морски и планински курорти, от хотелски комплекси, само че и от по-малки туристически зони, от фамилни хотели, къщи за посетители, СПА центрове, както и от столицата. Сред предлагащите безвъзмездна спомагателна нощувка към две платени са места за настаняване в Албена, Банско, Баня, Белоградчик, Габрово, Главан, Гостун, Велико Търново, Златни пясъци, Копривщица, Кранево, Обзор, остров Света Анастасия, Пампорово, Поморие, Приморско, Разлог, Русе, Сандански, Св. Константин и Елена, Слънчев бряг, София, Стара Загора, Стройно и Чирпан. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР