Общо 40% от българите казват, че в личен план животът

...
Общо 40% от българите казват, че в личен план животът
Коментари Харесай

Близо 40% от българите твърдят, че животът им се развива добре

Общо 40% от българите споделят, че в персонален проект животът им се движи в вярната посока. За утежняване на персоналното им състояние приказват 17%, а при 35% от хората нещата не се утежняват, само че не се и усъвършенстват.

Данните са от изследване " Евробарометър " по поръчка на Европейския парламент и извършено на 17-25 август във всички 27 страни членки, представено от “Дневник “.

Спрямо междинния индикатор за Европейски Съюз българите са по-оптимистични за персоналния си живот. Общо 36% от европейците са оптимисти за персоналния си живот.

На този декор българите остават песимисти за страната си. Общо 44% имат вяра, че като цяло обстановката в България отива на зле. Други 29% са споделили в края на август, че не виждат нито усъвършенстване, нито утежняване. Оптимисти са 24%.

Сред 27-те страни членки единствено в Гърция и Кипър са по-притеснени за персоналните си финанси. България е много под междинния индикатор и влиза в идната група от 5 страни дружно с Румъния, Испания, Португалия и Латвия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР