Общо 25 места за паркиране на кемпери и каравани ще

...
Общо 25 места за паркиране на кемпери и каравани ще
Коментари Харесай

Албена стартира летен сезон 2022 с 25 места за кемпери и каравани

Общо 25 места за паркиране на кемпери и каравани ще обособи ваканционно населено място Албена за идния летен туристически сезон. Инициативата цели да рестартира дългогодишните обичаи, които курортът има в този потребителски сегмент. 20 от тях са ситуирани под сянката на лонгозните гори по периферията на резерват " Балтата “, а останалите са на първа линия, с пряк достъп до плажната линия.

За искащите да избягат от рутината, сливайки се с непокътнатата природа, от комплекса обезпечават връзка към системата за чиста питейна вода и електричество, външни душове и тоалетни. Предвидена е опция за дневен, месечен и сезонен престой, като цените стартират от 35,00 лева./ден за зона " Парк “ и 55,00 лева./ден за зона " Море “. Новото предложение комплекс Албена показа за първи път в границите на провеждащото се профилирано ревю за къмпинг и караванинг във Варна.

За идното лято гостите могат да резервират също уединени къщички " Зелена Албена “, където са разполагаем вили " Божура “, къщички " Горска приказка “ – делукс и стандарт, и вили " Болярски стан “. Цените за тях стартират от 119,60 лева./ден, и стигат до 177,10 лева./ден, с опция за настаняване на четиричленни и по-големи фамилии. Гостите могат да се възползват от обособени платени и свободни зони на 6-километровата плажна линия, от разнообразната спортна база и културна стратегия, от басейни с лековита минерална вода, доста заведения за хранене и питейни заведения.     
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР