Общо 20-30 варианта за следващ селекционер на националния отбор обсъжда

...
Общо 20-30 варианта за следващ селекционер на националния отбор обсъжда
Коментари Харесай

Гонзо математик: Имаме 20-30 кандидати за национален треньор

Общо 20-30 разновидността за идващ селекционер на националния тим разисква управлението на футболния съюз. Това съобщи краткотрайният треньор Георги Иванов-Гонзо при заминаването за мача с Гибралтар в Лигата на нациите. Вероятно известният с просветителния си ценз познавач е добавил по една нула от себе си, или е поставил в сметките Димитър Пенев и наборите му.

Техническият шеф на БФС няколко пъти уточни, че не е желал да бъде на поста. До назначението му се стигна след оставката на Ясен Петров след слабите мачове със Северна Македония и Грузия - от двете си семейства България взе единствено точка.

" Не съм желал да бъда народен селекционер, по този начин се случи. В изпълкома са обсъждали някакви имена. Като приключат тези мачове, ще седнем с президента (Борислав Михайлов) и ще обсъдим кой ще е. Аз нямам никакво предпочитание да бъда треньор на националния тим. Около 20-30 индивида са. В България има извънредно доста треньори, към 600 треньори са с лицензи. Колко са качествените към този момент е различен въпрос ", съобщи Иванов.

" Искам тези футболисти да изпитват наслаждение от това, че играят футбол. Предните два мача бяха тъга и за тях, и за хората, които гледат. Категорично ви декларирам, че повече националният тим няма да играе по този метод ", добави той.

От състава отпаднаха контузените Доминик Янков и Радослав Кирилов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР