Общо 194 деца от Гълъбово бяха получиха подаръци от инициативата

...
Общо 194 деца от Гълъбово бяха получиха подаръци от инициативата
Коментари Харесай

Деца от Гълъбово получиха подаръци от ТЕЦ AES Гълъбово за Коледа

Общо 194 деца от Гълъбово бяха получиха дарове от самодейността „ Дървото на ангелите “, проведена от Топлоелектрическа централа AES Гълъбово.

За дванадесета поредна година в навечерието на коледните празници компанията и нейните чиновници подариха на малчуганите топли облекла и обувки. Децата са възпитаници в трите учебни заведения в Гълъбово, както и в учебното заведение в село Обручище. Заради пандемичната конюнктура тази година нямаше събитие, на което всички деца да си получат подаръците, а бяха раздадени поотделно, с цел да се избегне скупчването на доста хора на едно място.

„ За мен е голямо наслаждение и горделивост, че към този момент за дванадесета поредна година чиновниците на Топлоелектрическа централа AES Гълъбово демонстрират своята съпричастност към потребностите на децата и подаряват средства за финансиране на акцията. Вярвам, че с помощта на средствата, които всеки наш чиновник е отделил за закупуване на обувки и облекла, нуждаещите се деца в Гълъбово ще имат една по-топла и по-щастлива Коледа “, съобщи Мариана Геренова, сложен началник на всички индустриални активи на AES в България.

„ Грижата за общностите, в които работим, е измежду целите на нашата стратегия за корпоративна обществена отговорност. За последните години отделените от AES България средства за разнообразни планове с социална значителност възлизат на близо 15 млн. лв. “, означи Иван Цанков, изпълнителен шеф на AES България.

Корпоративната стратегия за обществена отговорност на AES България финансира реализирането на разнообразни стратегии и планове с фокус върху три съществени целта – обучение, опазване на здравето и инфраструктура.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР